Ipari tető felújítás

Az utóbbi években Magyarországon is egyre több idejét múlt, rossz állapotú tetőt újítanak fel. Vállalkozásunkban nagy szerepet kap a tetőcsere, és az utólagos tetőszigetelés. A tetőfelújítás hozzáértést és szakértelmet követel. Fontos ez már az állapotfelmérés szakaszában is, mert csak megfelelő szakmai tapasztalat birtokában, az egyedi igényeket és körülményeket figyelembe véve lehet a lehető legjobb és leggazdaságosabb megoldást megtalálni a vonatkozó előírások, irányelvek, illetve az épület és a tető rendeltetési célját figyelembe véve.

Cégünk az állapotfelmérés, majd a tetőfelújítás további szakaszaiban is szakszerű segítséget nyújt. Szükség esetén a legmodernebb vizsgálati eljárások kereti között elvégezzük a vízszigetelő lemezek és hőszigetelések bevizsgálást is

tetőfelújítás

Ipari tetők (lapos és kis lejtésű tetők) tekintetében az esetek legnagyobb százalékában a PVC lemezes tetőszigetelés az egyik legkedvezőbb választás ár-érték arány szempontjából. A szigetelőanyag minimális önsúlynak köszönhetően az eredetileg kis terhelésre kalkulált tetők felújítására is tökéletesen alkalmas. Így nem szükségszerű a födémszerkezet teljes cseréjére, általában elég a már meglévő szerkezet megerősítésére. Ezáltal  gyorsabbá és költséghatékonyabbá  válik a tetőfelújítás. A különösképpen nagy alapterületű épületek (pl. közösségi színterek, kultúrházak, sportcsarnokok, üzemcsarnokok,
társasházak ) tetőszerkezetének felújítása esetén ez jelenleg legmagasabb minőséget biztosító
tetőszigetelő anyag.

Ilyen módon szinte bármilyen tetőtípus felújítása lehetséges. Az 1.2-1.5mm-es vastagsága ellenére nagyon komoly fizikai tulajdonságokkal bír, így a mostanában egyre gyakoribbá váló szélsőséges időjárási viszonyok (jégeső, vihar, UV) sem teszik tönkre. Időtálló, strapabíró megoldás. A téli időszakban sem károsodik, nem fagy szét.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel vagy további információt szeretne keressen bizalommal elérhetőségeinken, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk!