Csarnoképítés profi módon!

Ahogy az élet egyéb területein, úgy a beruházásoknál is a sikeres projekt alapja a tervezés.
Meggyőződésünk – mely gyakorlati tapasztalaton alapul-, hogy a legoptimálisabb megoldás úgy érhető el, ha az ötlet megszületésétől kezdve a területen jártas kivitelező kerül megbízásra, aki támogatást nyújt az igények megfogalmazásához és javaslatot tesz az ahhoz kapcsolódó műszaki tartalom összeállításához, átlátható költségkalkulációval segítve a Beruházót a megfelelő döntés meghozatalában.

A tervezési feladatok komplexitásának összehangolását építész-, belsőépítész-, statikus-, elektromos- és gépészmérnök szakértőink biztosítják. Generál tervezés részeként elkészítjük a vázlattervi, engedélyezési, kivitelezési tervdokumentációt, amely garantálja a beruházási igények szerinti megvalósíthatóságot.

Cégünk hosszú ideje foglalkozik csarnoképítéssel, referenciáink magukért beszélnek.
Sikerünk titka az évek során összekovácsolódott, remek szakemberekből álló kreatív, precíz csapatunk.
Fő célunk, hogy határidőn belül,  az Önök által elvárt minőségben valósítsa meg a projekt tárgyát képező létesítményt.
Ennek záloga a jól szervezett és összehangolt csapatmunka.

csarnoképítés

Napjainkra elengedhetetlenné váltak a nagy légterű épületek, csarnokok az ipar, a kereskedelem, a mezőgazdaság, a logisztika, az üzleti élet, vagy akár a sport egyre több területén.
A nagy fesztávolságok építészeti  áthidalására ma már egyértelmű megoldást jelentenek az acél könnyűszerkezetes technológiával épült csarnokok. Ezek  rendkívül gazdaságosan és gyorsan szerelhetők. Felhasználási területük az egyszerű  gabonatárolóktól, raktáraktól, sportcsarnokoktól, gyártó és összeszerelő üzemektől a  kereskedelmi épületeken  a speciálisabb igényeket kielégítő bemutatótermeken, át kiterjed az exkluzívabb megoldásokkal pl.: üveg portálokkal és acél tartóelemekkel készült irodaházakig.
A technikai megoldások ezen széles skálája mind megtalálható cégünk profiljában.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel vagy további információt szeretne keressen bizalommal elérhetőségeinken, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk!