Acélszerkezet gyártás

Bízza profikra acélszerkezetes épületének kivitelezését!

Az acélszerkezetes csarnokok alkalmazása ma már elengedhetetlen bizonyos iparágakban. De az acéllal való munka (pl.  vágás,  hegesztés) valódi
szakértelmet  kíván.
Az acélszerkezetek gyártása telephelyünkön, illetve a beruházás helyszínén történik. Sok  éves  tapasztalat  áll  mögöttünk,  amely  garancia munkáink minőségére.

Ma  már  szinte  minden  épülettípusnál  alkalmazható,  bizonyos esetekben pedig  kifejezetten célravezető  acélszerkezetes  megoldásokat  alkalmazni, függetlenül a létesítmény méreteitől.

Ami az acélszerkezetes megoldás alkalmazása mellett szól az az, hogy az acélszerkezetes épületek alapozási és szállítási költségei alacsonyabbak szemben a más technológiával épült létesítményekkel. Ez főleg a felhasznált anyagok kisebb önsúlyának köszönhető.

Az épületek tervezésénél csak a képzelet szabhat határt, hiszen a  forma és a design kialakításának  nincsenek  korlátai.
Az acélszerkezetes épületek karbantartási költségei is szignifikánsan alacsonyabb tételt képviselnek a fenntartási költségekben szemben a más technológiával készült épületekével.

Az alábbi esetekben célszerű az acélszerkezetes megoldás mellett dönteni:

  • ha kevés idő áll rendelkezésre a megvalósításhoz – az acélszerkezet használata  rendkívül  gyors  kivitelezést  tesz lehetővé
  • ha későbbi változtatás, módosítás vagy áthelyezés várható – az acélszerkezetes épületek könnyen bővíthetőek, módosíthatók, szétszerelhetők vagy akár áthelyezhetőek, így ilyen esetekben mindenképpen az acélszerkezetes épület alkalmazása javasolt mind a munkálatok komplexitása, mind a költséghatékonyság tekintetében
  • ha el akarjuk kerülni az épület belső terében oszlopok alkalmazását – nagy fesztávokat is tervezhetünk acélszerkezetek segítségével oszlopok beépítése nélkül
acélszerkezet gyártás

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel vagy további információt szeretne keressen bizalommal elérhetőségeinken, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk!